Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
prijevoz autobusom

Skolski izleti

skolski izleti

Školski izleti spadaju u putovanja za koje je potrebna temeljita organizaciju obzirom na prirodu samog putovanja, ali i putnika. Naša agencija će se potruditi da vaš školski izlet prođe siguran, udoban i zapamćen.  Osim usluge prijevoza mi Vam nudimo i organizaciju školskog izleta na različita turistička mjesta unutar države, ali i van granica. SaaN Travel d.o.o. “Prijatelj vašeg putovanja”.

  • Pređeni kilometri
  • Kapaciteti
  • Savremeni autobusi
  • Vozači sa iskustvom

OSNOVNA ŠKOLA

Nudimo usluge organizacije školskih izleta za osnovne škole. Pored organizacije prijevoza mi Vam također nudimo i organizaciju cjelokupnog putovanja.

STUDENTSKI POHODI

Pored organizacije školskih izleta za osnovne i srednje škole naša agencija nudi i organizaciju "studentskih pohoda". Prijevoz, ali i kompletanu organizaciju putovanja na vaše željeno odredište. 

SREDNJE ŠKOLE

Nudimo usluge organizacije školskih izleta za srednje škole. Pored organizacije prijevoza mi Vam također nudimo i organizaciju cjelokupnog putovanja.

PROFESORI I NASTAVNICI

Putnička Agencija SaaN Travel d.o.o nudi organizaciju putovanja za profesore i nastavnika na neke od atraktivnih lokacija unutar zemlje, ali i van granica države Bosne i Hercegovine. "Prijatelj vašeg putovanja"

Putujmo Zajedno

20% POPUST

Kontaktirajte nas i ostvarite popust od 20% u periodu od 17.05.2021 do 17.06.2021. godine

POŠALJI UPIT

Zašto nas trebate izabrati?

google place

Dugogodišnje isksutvo

Posjedujemo bogato iskustvo kada je riječ o organizaciji i planiranju putovanja i trudimo se ga našim klijentima u punom kapacitetu ponudimo.

price

Cjenovno prihvatljivi

Naša agencija se uvijek trudi da svojim klijentima da najbolju ponudu u skladu sa njihovim budžetom. Vodimo se idejom da dobijete najviše za uloženo.

airplane

Organizacija

Uposlenici Putničke agencije SaaN Travel d.o.o . će se potruditi da vaše putovanje, bilo veliko ili malo, ostane zapamćeno.

Zadovoljni klijenti

PRIJAVITE SE ZA NOVE OBJAVE

Ukoliko želite da primate naše obavjesti ostavite vaš e-mail i prijavite se na naš Newsletter.