Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
prijevoz autobusom

Prijevoz putnika

prijevoz putnika

Putnička agencija SaaN Travel d.o.o oslanjajući se na iskustvo Vam nudi organizovan prijevoz putnika, kako za fizička tako i za pravna lica. Prijevoz putnika je usluga naše agencije u kojoj imamo najviše iskustva i garantujemo Vam sigurnost i udobnost prilikom vožnje. Trudimo se da naš slogan “Prijatelj na vašem putu” u potpunosti opravdamo kako bi vi bili zadovoljni s našom uslugom, a ukoliko ste vi zadovoljni, naše zadovoljstvo je veće. 

  • Pređeni kilometri
  • Kapaciteti
  • Savremeni autobusi
  • Vozači sa iskustvom

LOKALNI PRIJEVOZ

Nudimo usluge lokalanog prijevoza. Bez obzira iz kojeg grada u Bosni i Hercegovini dolazili, ukoliko su Vam potrebne usluge lokalanog prijevoza kontaktirajte nas, a mi ćemo za vas pripremiti najbolju ponudu.

BALKAN TURE

Ukoliko su Vam potrebne usluge organizacije putovanja u neku od balkanskih država, bez obzira bili veća ili manja frupa, obratite nam se, a naš tim će Vam posalti najbolju ponudu skladu sa vašim potrebama.

MEĐUNARODNI PRIJEVOZ

Međunarodni prijevoz je usluga koju Putnička agencija SaaN Travel d.o.o nudi svojim klijentima. Opremljeni smo savremenim autobusima, kako bi vaš put prošao udobno i sigurno.

TURSKA PRIJEVOZ

Pored loklanog prijevoza, međunarodnog u zemlje Europske unije, također nudimo i prijevoz za vas ili vašu grupu u Tursku.

Putujmo Zajedno

20% POPUST

Kontaktirajte nas i ostvarite popust od 20% u periodu od 17.05.2021 do 17.06.2021. godine

POŠALJI UPIT

Zašto nas trebate izabrati?

google place

Dugogodišnje isksutvo

Posjedujemo bogato iskustvo kada je riječ o organizaciji i planiranju putovanja i trudimo se ga našim klijentima u punom kapacitetu ponudimo.

price

Cjenovno prihvatljivi

Naša agencija se uvijek trudi da svojim klijentima da najbolju ponudu u skladu sa njihovim budžetom. Vodimo se idejom da dobijete najviše za uloženo.

airplane

Organizacija

Uposlenici Putničke agencije SaaN Travel d.o.o . će se potruditi da vaše putovanje, bilo veliko ili malo, ostane zapamćeno.

Zadovoljni klijenti

PRIJAVITE SE ZA NOVE OBJAVE

Ukoliko želite da primate naše obavjesti ostavite vaš e-mail i prijavite se na naš Newsletter.