Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
prijevoz autobusom

Organizovani prijevoz

organizovani prijevoz

Organizovani prijevoz je jedna u nizu putničkih usluga koju Putnička agencija SaaN Travel d.o.o nudi u svom programu poslovanja. Organizacija putovanja zahtjeva temeljitu pripremu i organizaciju kako bi put prošao u skladu sa vašim potrebama i zahtjevima. Oslanjajući se na iskustvo nudimo stavljamo Vam na raspolaganje  našu agenciju da se probrine za vaše putovanje. SaaN Travel d.o.o. “Prijatelj vašeg putovanja”.

  • Pređeni kilometri
  • Kapaciteti
  • Savremeni autobusi
  • Vozači sa iskustvom

FIZIČKA LICA

Nudimo usluge organizovanog prijevoza za sva fizička lica koja su dio određene zajednice ili udruženja. 

SPORTSKI KLUBOVI

Naša putnička agencija je opremljena savremenim autobusima koji će zadovoljiti potrebe sportskih klubova prilikom prijevoza njihovih članova.

PRAVNA LICA

Osim organizovanog prijevoza zza fizička lica, također nudimo organizaciju prijevoza za pravna lica sa mogućnošću plaćanja računom.

UDRUŽENJA

Ukoliko ste dio nekog udruženja ili kluba, a potrebne su Vam usluge prijevoza vaše grupe, Putnička Agencija SaaN Travel d.o.o će se potruditi da u organizuje vaše putovanje.

Putujmo Zajedno

20% POPUST

Kontaktirajte nas i ostvarite popust od 20% u periodu od 17.05.2021 do 17.06.2021. godine

POŠALJI UPIT

Zašto nas trebate izabrati?

google place

Dugogodišnje isksutvo

Posjedujemo bogato iskustvo kada je riječ o organizaciji i planiranju putovanja i trudimo se ga našim klijentima u punom kapacitetu ponudimo.

price

Cjenovno prihvatljivi

Naša agencija se uvijek trudi da svojim klijentima da najbolju ponudu u skladu sa njihovim budžetom. Vodimo se idejom da dobijete najviše za uloženo.

airplane

Organizacija

Uposlenici Putničke agencije SaaN Travel d.o.o . će se potruditi da vaše putovanje, bilo veliko ili malo, ostane zapamćeno.

Zadovoljni klijenti

PRIJAVITE SE ZA NOVE OBJAVE

Ukoliko želite da primate naše obavjesti ostavite vaš e-mail i prijavite se na naš Newsletter.