Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
prijevoz autobusom

Eskurzije

eskurzije

Putnička agencija SaaN Travel d.o.o oslanjajući se na iskustvo Vam nudi organizaciju eskurzija za vašu školu. Eskurzije su putovanja koja spadaju u jedne od težih, ali ujedno i najdražih putovanja koja zahtjevaju temeljit pristup prilikom organizacije istih.  Trudimo se da naš slogan “Prijatelj na vašem putu” u potpunosti opravdamo kako bi vi bili zadovoljni s našom uslugom, a ukoliko ste vi zadovoljni, naše zadovoljstvo je veće. 

  • Pređeni kilometri
  • Kapaciteti
  • Savremeni autobusi
  • Vozači sa iskustvom

ESKURZIJE U BOSNI I HERCEGOVINI

Nudimo organizaciju eskurzija na neke od turističkih lokacija unutar granica Bosne i Hercegovine, bez obzira bila to jednodnevna putovanja ili putovanja koja uključuju smještaj učenika i profesora.

EUROPSKE ZEMLJE

Naša agencija Vam nudi organizaciju eskurzija u neke od europskih država i poznatih turstičkih lokacija. Pored prijevoza vam nudimo i organizaciju smještaja i cijelokupnog putovanja.

BALKAN ESKURZIJE

Putnička agencija SaaN Travel d.o.o nudi organizaciju putovanja za vaše učenike u neke od zemalja Balkana (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Albanija, Grčka) ili organizovano putovanje "Balkan tura". "Prijatelj vašeg putovanja"

EKSURZIJA U TURSKU

Pored organizacije eksurzija u neke od zemalja Balkana ili zemalja Europske Unije, naša agencija Vam nudi i organizaciju putovanja u predivnu zemlju Tursku sa mogućnošću obilaska najatraktivnijih gradova. "Prijatelj vašeg putovanja"

Putujmo Zajedno

20% POPUST

Kontaktirajte nas i ostvarite popust od 20% u periodu od 17.05.2021 do 17.06.2021. godine

POŠALJI UPIT

Zašto nas trebate izabrati?

google place

Dugogodišnje isksutvo

Posjedujemo bogato iskustvo kada je riječ o organizaciji i planiranju putovanja i trudimo se ga našim klijentima u punom kapacitetu ponudimo.

price

Cjenovno prihvatljivi

Naša agencija se uvijek trudi da svojim klijentima da najbolju ponudu u skladu sa njihovim budžetom. Vodimo se idejom da dobijete najviše za uloženo.

airplane

Organizacija

Uposlenici Putničke agencije SaaN Travel d.o.o . će se potruditi da vaše putovanje, bilo veliko ili malo, ostane zapamćeno.

Zadovoljni klijenti

PRIJAVITE SE ZA NOVE OBJAVE

Ukoliko želite da primate naše obavjesti ostavite vaš e-mail i prijavite se na naš Newsletter.