Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

turisticka agencija

ALBANIJA LJETOVANJE

Ljetovanje u Albaniji je sve više popularno među tursitima iz cijelog svijeta. Albanija svojom historijom i geografskim područjem može ponuditi mnogo više nego što možete zamisliti. Ukoliko se odlučite da ovo ljeto vaša destinacija za ljetovanje u 2021. godini bude u nekoj od plaža u ovoj prekrasnoj zemlji sigurno nećete pogriješiti. POŠALJI UPIT

Albanija ljetovanje

Zašto ljetovati u Albaniji?

Albanija je u poslijednje vrijeme postala jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija sa razlogom. Njezina duga morska obala, njezina prirodna bogastva, geografski položaj, ali i njezina historija su ono što čine ovu prelijepu zemlju sve više poželjnom kod turista iz svih dijelova svijeta. Iako je Albanija jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u poslijednje vrijeme ipak postoje ljudi koji su još uvijek skeptični kada trebaju da svoje ljetovanje provedu u Albaniji. Albanija je smještena na Jadranskom i Jonskom moru zajedno sa svojim idiličnim plažama, sunčanim i toplim vremenom, planinskim krajolikom i bogatom historijom. Albanija sa svojim tursitičkim destinacijama može ponuditi i više nego što možete zamisliti. Ljetna sezona u Albaniji traje i preko 300 sunčanih dana i kada god da se odlučite posjetiti obu zemlju, tokom ovih dana, zasigurno nećete pogriješiti. 

ljetovanje hrvatska

Najljepša plaža u Albaniji

Ukoliko niste sigurni koju turističku destinaciju izabrati u Albaniji, onda trebate da znate da je Drač izbor sa kojim nećete pogriješiti. Drač je najvažnija luka Albanije i nalazi se na sjeveru ove zemlje, osim toga on je najstariji grad sa historijom dužom od nekoliko hiljada godina. Poslijednjih godina u ovom gradu su se izgradili mnogi veći i manji hoteli, što je učinilo da ovaj grad osim zanimljivih historijskih lokaliteta i arheoloških nalazišta, nudi u moderan izgled kojeg ćete pronaći i na svjetskim turističkim destinacijama.Plaža Drač je duga nevjerovatnih 6 kilometara i ona je najveća i najduža plaža u ovoj predivnoj zemlji, a udaljena je svega 39 kilometara od Tirane.

Pješčana plaža Drač

Neposredno u blizini centra grada se nalazi velika pješčana plaža sa sitnim pjeskom. Prelijepa pješčana plaža sa modernom infrastrukturom hotela, zgrada, diskoteka, restorana vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Arheološkim lokalitetima, netaknutom prirodom i prelijepim pješčanim obalama je ono što privlači turiste iz cijelog svijeta. Na Draču se nalazi nekoliko prelijepih plaža, pored plaža koje se nalaze u samom centru ovog grada, postoje i plaže koje su malo udaljenije, ali ukoliko volite mir i opuštanje sigurno nećete pogriješiti ukoliko posjetite jednu od ove dvije plaže Rta Rodon i Lazli Zaliv. Plaže na Draču su većinom krcate sa gostima, ali obzirom na veličinu ovog grada, ono je i dalje idealno mjesto ukoliko želite ljetovati u albaniji sa svojom porodicom. Također ukoliko ste mladi i željni noćnog provoda, ovaj grad Vam nudi niz noćnih modernih klubova i diskoteka.

ljetovanje albanija

ALBANIJA ARANŽMANI LJETO 2021

Albanija Ljetovanje

LJETOVANJE U DRAČU

Promotivna cijena ljetovanja(25.06-03.07.2021) 320.00 KM  za 7 noćenja sa doručkom i uključenim prevozom autobusom visoke tursticke klase.

POGLEDAJ PONUDU

Zašto nas trebate izabrati?

google place

Dugogodišnje isksutvo

Posjedujemo bogato iskustvo kada je riječ o organizaciji i planiranju putovanja i trudimo se ga našim klijentima u punom kapacitetu ponudimo.

price

Cjenovno prihvatljivi

Naša agencija se uvijek trudi da svojim klijentima da najbolju ponudu u skladu sa njihovim budžetom. Vodimo se idejom da dobijete najviše za uloženo.

airplane

Organizacija

Uposlenici Putničke agencije SaaN Travel d.o.o . će se potruditi da vaše putovanje, bilo veliko ili malo, ostane zapamćeno.

Zadovoljni klijenti

Zanimljivi clanci

PRIJAVITE SE ZA NOVE OBJAVE

Ukoliko želite da primate naše obavjesti ostavite vaš e-mail i prijavite se na naš Newsletter.