Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

turisticka agencija AGENCIJA TURISTIČKA Turistička agencija SaaN Travel d.o.o. nudi različite putovanja i ljetovanja u sve dijelove svijeta. Istražite našu stranicu i pronaći ćete veliki broj angažmana i različitih tura za ljetovanje u 2021 POŠALJI UPIT
2021
LJETO 2021

Turistička agencija Sarajevo SaaN Travel

U nastavku pronaći ćete različite vrste angažmana za ljetovanje u 2021. godini. Cilj nam je da našu ponudu obogatimo kako bi za vas pronašli najbolju destinaciju za koju ćete se odlučiti ovo ljeto 2021. Dobro došli i osjećajte se slobodnim da nas kontaktirate u rezervišete vaš termin.

Ljetovanje Albanija
LJETOVANJE 2021

Ljetovanje Albanija

Sve više popularna destinacija za koju se mnogi odlučuju, a najviše zbog cjenovno prihvatljive ponude. Klikni da vidiš više…

Ljetovanje u Bosni i Hercegovini
LJETO 2021

Ljetovanje u Bosni i Hercegovini

Bosna i Hercegovina je zemlja koja se ne može pohvaliti velikim plažama, ali zasigurno se može pohvaliti destinacijama netaknute prirode popou jezera, rijeka, eko parkova i josš mnogo toga. Klikni i pogledaj našu ponudu…

Ljetovanje Hrvatska
LJETO 2021

Ljetovanje Hrvatska

Hrvatsko primorje nudi pregršt različitih prelijepih plaža i zaliva koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko se odlučite na ljetovanje u ovoj divnoj zemlji nećete pogriješiti. Kliknite i pogledajte našu ponudu…

Turska ljetovanje
LJETO 2021

Turska ljetovanje

Ljetovanje u Turskoj je popularno unazad 20 godina, a pogotovo u poslijednje vrijeme kada Turska spada u jednu od najeftinijih turističkih destinacija. Prelijepi Bosfor u Istanbulu i plaže u Alanji su izbor kojeg ne trebate tako lako obići. Za više kliknite i pogledajte našu ponudu…

Ljetovanje u Neumu
LJETO 2021

Ljetovanje u Neumu

Ljetovanje u Neumu iako se na prvi pogled čini kao poslijednja opcija za koju se možete odlučiti, odmah morate razbiti takve predrasude. Iako je Neum sam po sebi mali gradić u primorskom dijelu Bosne i Hercegovine, on nudi, osim velike plaže, i veliki broj manjih plaža na kojima možete pronaći svoj mir. Kliknite da pogledate našu ponudu…

Turisticka agencija Sarajevo

ljetovanje 2021

Turistička agencija Sarajevo SaaN Travel d.o.o nudi različite vrste angažmana u sklopu kampanje “LJETO 2021”. Potrudili smo se da našu ponudu obogatimo različitim destinacijama, kako unutar zemlje Bosne i Hercegovine, zemljama Balkana sa primorskim dijelovima, tako smo u ponudu svrstali  i destinacije na Bliskom Istoku. Zasigurno ćete u našoj ponudi pronaći vašu destinaciju za ljetovanje u 2021. godini. 

  • Organizovani prevoz putnika
  • Turistički vodiči
  • Drumski i Avio prijevoz
  • Smještaj u hotelima
  • Kompletna organizacija

PREVOZ PUTNIKA

Nudimo usluge organizovanog prevoza. SaaN Travel d.o.o posjeduje nekoliko većih i manjih autobusa koji su opremljeni savremenom opremom kako bi Vaše putovanje bilo udobno i sigurno.

KETERING

Zavisno od angažmana i tura u sklopu programa "LJETO 2021" za vas smo pripremili i keternig u luksuznim hotelima i restoranima, provjerene kvalitete i sigurnosti.

ORGANIZACIJA

Vaše putovanje prepustite našem timu za organizaciju putovanaj koji će se potruditi da naš slogan "Prijatelj vašeg putovanja" opravda u najboljem smislu.

SMJEŠTAJ

Kako bi vaše putovanje bilo organizovano u kompletu nudimo Vam organizovani prijevoz. SaaN Travel d.o.o posjeduje nekoliko autobusa moderno opremljenih kako bi vaše putovanje prošlo sugurno i udobno.

AVIO PRIJEVOZ

Turistička Agencija SaaN Travel d.o.o u suradnji sa domaćim i stranim avio - kompanijama Vam nudi avio prijevoz do vaših omiljenih destinacija.

IZRADA PONUDE

Naš način poslovanja jeste da vam u skladu sa vašim budžetom damo najbolju ponudu sa kojom ćete biti zadovoljni.

LJETOVANJE 2021

20% POPUST

Kontaktirajte nas i ostvarite popust od 20% u periodu od 17.05.2021 do 17.06.2021. godine

POŠALJI UPIT

Zašto nas trebate izabrati?

google place

Dugogodišnje isksutvo

Posjedujemo bogato iskustvo kada je riječ o organizaciji i planiranju putovanja i trudimo se ga našim klijentima u punom kapacitetu ponudimo.

price

Cjenovno prihvatljivi

Naša agencija se uvijek trudi da svojim klijentima da najbolju ponudu u skladu sa njihovim budžetom. Vodimo se idejom da dobijete najviše za uloženo.

airplane

Organizacija

Uposlenici Putničke agencije SaaN Travel d.o.o . će se potruditi da vaše putovanje, bilo veliko ili malo, ostane zapamćeno.

Zadovoljni klijenti

Zanimljivi clanci

PRIJAVITE SE ZA NOVE OBJAVE

Ukoliko želite da primate naše obavjesti ostavite vaš e-mail i prijavite se na naš Newsletter.